Grup Yürüyüş – Sirac El Aksa
Grup Yürüyüş Sirac El Aksa İlahi Sözleri
Sayfamız da düzenlemiş olduğumuz Grup yürüyüş ilahi sözlerini bulabilirsiniz. Sizde yazımızın devamına giderek, Grup yürüyüş sirac el aksa ilahi sözlerini takip ederek sosyal ağlarınız da paylaşabilirsiniz. En güzel Grup yürüyüş sirac el aksa ilahi sözleri için bizleri sosyal ağlarımızdan takip ederek, beğendiğiniz ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Bir çok yeni Grup yürüyüş sirac el aksa ilahi sözlerini sitemiz aracılığı ile bulabilir vede paylaşabilirsiniz.
Çevresini mübarek kılan Rabbimiz şahit olsun ki,
Mescid-i Aksa’dan asla vazgeçmeyeceğiz.
Allahuekber Allahuekber Allahuekber…
Ah, yalnız olduğun sürece, kalplerimiz seni koruyacak,
Allah’a yemin ederim ki senden ayrılmayacağız,
Sen yollarımızın nurusun.
Ve kandilin yağ ve kan, vaaz et ve merak etme,
İhtiyacımız olan özgürlüğün.
Ah Aksa seninleyiz tarihin kökleri,
Ruhta, Tanrı’ya yemin ederim ki, sizi kurtaracağız ve füzeleri gözden kaçıracaksınız.
Ölüme gülümsüyoruz ve senin adına sesimiz var,
Sen bizim savaşlarımızda zafersin.
Ey İslam’ın izzeti Amr, gizli olan,
Teslim olmayı reddediyoruz ve onun ışığı yakında üzerinize doğuyor.
Jayek Ibn Al-Hattab ve Baidu kapıları açıyor,
Peygamberimizin nuru kalbimizdedir.
Allah büyüktür Allah büyüktür Allah büyüktür Allah büyüktür…
Aksa ve Kudüs mukaddesimiz, tarihimiz, geleceğimizdir bizim. Peygamberlerin emaneti, onurumuz kanımız, canımızdır bizim!”
Onu kuşatan gök ve yer şahit olsun ki tek bir vücut olarak dikileceğiz. Ve kurşunla kaynatılmış binalar gibi saf saf dizileceğiz. Mübarek mescidimize, tarihimize ve geleceğimize el uzatanlara asla izin vermeyeceğiz.
Aksa ve Kudüs şimdi boynu bükük ve yorgun, karanlıklarla kuşatılmış ve üzgündür. Ancak Kuran’ın aydınlığı karanlıklara doğacak ve aziz şehit kanları işgalcileri boğacaktır. Bu hedefe ulaşana kadar yüreğimiz Aksa için atacaktır. Ve ümmet olarak hep birlikte hakkı haykıracak, direnişe omuz vereceğiz.