Ali Toprak – Sigarayı Bıraktım
Ali Toprak Sigarayı Bıraktım İlahi Sözleri
Sitemiz de düzenlemiş olduğumuz Ali toprak sigarayı bıraktım ilahi sözlerini bulabilirsiniz. Sizde yazımızın devamına giderek, Ali toprak sigarayı bıraktım ilahi sözlerini takip ederek sosyal ağlarınız da paylaşabilirsiniz. En güzel Ali toprak sigarayı bıraktım ilahi sözleri için bizleri sosyal ağlarımızdan takip ederek, beğendiğiniz ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Bir çok yeni Ali toprak sigarayı bıraktım ilahi sözlerini sitemiz aracılığı ile bulabilir vede paylaşabilirsiniz.
Öhö öhö öhö öhö kolay gelsin Ahmet amca bakıyorum gene öksürüyorsun sana kaç defa şu sigarayı bırak dedim fakat bir türlü bırakmadın Ahmet amca. Nasıl bırakayım küçük Büşra sigara benim tek dostum tek arkadaşım tek tesellim. Yanılıyorsun Ahmet amca sigara senin dostun olamaz madem sigara senin dostunsa niçin seni zehirliyor bak Ahmet maça şimdi kulaklarını aç da beni iyi dinle. Şimdi sana sigaranın zararlarını okuyacağım yanımda bir kâğıdım vardı bir dakika Bak dinliyor musun Ahmet amca. Sigaranın içerisinde dört bin çeşit zehirli ve zararlı madde vardır. Günde bir paket sigara içenlerin vücudunda yirmi senede yedi kg. katran oluşmaktadır yaa.
Sonra sigara içen bazı insanların elleri ayakları ciğerleri kesiliyor ayrıca sigara kansere de sebep oluyor. Sigara vücuttaki C vitaminini de yok ediyor bak daha neler yazıyor. Sigara içen anne ve babaların çocukları bile bir haftada bir paket sigara içmiş gibi zarar görüyorlar. Sigara içen hamile kadınların doğacak çocukları kanser riski taşıyor ayrıca ülkemizde yılda yüz bin kişi sigaradan ölüyor. Sigara aynı zamanda uyuşturucu ve alkole bir zemin oluyor. Sigaraya başlama yaşı dokuz yaşına düştü yazıyor burada Ahmet amca. Bunun sebebi de büyüklerdir çünkü çocuklar sigarayı büyüklerden öğreniyor bak Ahmet amca sigarayı bırakmazsan sen de yakında öbür dünyayı boylayacaksın çocukların da yetim kalacak yazık değil mi onlara Ahmet amca. Vay be vay be peki sen bu bilgileri nereden öğrendin küçük Büşra ben araştırmacıyım Ahmet amca.
Tamam Büşra tamam sana söz veriyorum şu andan itibaren sigarayı bırakıyorum artık. Aferin sana Ahmet amca. Seni tebrik ederim. Sigara seni bırakmadan sen sigarayı bıraktın. Haydi bakalım şimdi “Sigarayı Bıraktım” isimli eseri dinleyelim.
Sigara çok zararlı bakın tüm insanlara sigarayı içenler çabuk gider mezara,
Dört bin çeşit zehir var sigaranın içinde alışan çok pişmandır neşe yoktur ömründe.
Ay sigara sigara yaktın beni sigara nasıl etsem kurtulsam oldun başıma bela,
Ay sigara sigara yaktın beni sigara nasıl etsem kurtulsam oldun başıma bela,
Ay sigara sigara yaktın beni sigara nasıl etsem kurtulsam oldun başıma bela.
Sigaranın her şeyi çevreyi kirletiyor içenlerin birçoğu yazık kanser oluyor,
Ay sigara sigara yaktın beni sigara nasıl etsem kurtulsam oldun başıma bela.